Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago matlåda och flaska

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
06192-51
   

Detta LEGO Ninjago-paket passar perfekt när man ska på utflykter eller resor där man behöver ha med sig något att äta och dricka. Unga LEGO-fans kommer att älska detta färgglada set med matlåda och flaska. Locket på matlådan är enkelt att hantera även för barnhänder, och flaskan kommer med smidig sportkork.

  • Tål maskindisk
  • Material: Polypropylene (PP), Polyethylene (PE) BPA- och Ftalat-fri
  • Volym flaska: 375 ml
  • Storlek matlåda: 20 x 6,7 x 19,2 cm
  • BPA- och Fftalat-fri
Mer information
Modell4058
EAN5711938030476
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.