Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Matlåda Classic - Bright Yellow

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 84:-
I lager
SKU
24570
   

Matlådan LEGO Classic Bright Yellow är formad precis som den välkända legobiten och gör garanterat måltiden roligare. Matlådan kommer i många olika färger som tilltalar både barn och vuxna. Matlådan kan diskas i diskmaskin och är fri från BPA, ftalater och PVC.

  • Mått: 100 x 200 x 75 mm
  • Material: Polypropylen
  • Tål diskmaskin
  • BPA- och ftalat-fri
  • Ingen PVC
Mer information
Modell4023
EAN848442025447
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.