Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Friends 41722 Hästtävlingssläp

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 931:-
I lager
SKU
05227-34
   

Ta barns kreativa lek till nya horisonter med LEGO® Friends Hästtävlingssläp (41722). Söker du efter en ny leksak eller en födelsedagspresent till ett barn som älskar djurlekar eller coola fordon? Då är det här en perfekt leksak – barn från 8 år kommer att älska att bygga och leka med detta stora set med en hästtransport och en suv.

Leksaker som väcker fantasin

Vännerna är ute på vägen och reser till ridtävlingar. Deras coola släp har allt de behöver för sin resa. Det finns en box för de två leksakshästarna och ett rum för all ridutrustning, såsom leksakstyglar och hjälmar. Det finns till och med en sovplats där Emma och hennes LEGO vänner kan ha det mysigt på natten. Den smarta suven kan köras och har plats för de 3 karaktärerna plus Savannahs ledarhund.

Garanterat roliga byggen

Till detta hästsläp finns både tydliga bildinstruktioner och en digital bygguide, som är tillgänglig i appen LEGO Bygginstruktioner. Här kan barn zooma, rotera och visualisera sin färdiga modell i 3D.

• Iscensätt hästskötseldrömmar – Barns fantasi når nya horisonter med leksaken Hästtävlingssläp (41722) när de låtsas resa till olika hästevenemang med sina vänner.
• Massor i lådan – Detta stora set innehåller ett släp, 2 leksakshästar, en suv som drar släpet plus 3 minidockor, däribland LEGO® Friends Emma och en hundfigur för massor av lekmöjligheter.
• Roliga detaljer – Sovplatserna finns på släpets tak, som öppnas med gångjärn för att avslöja hästarnas avdelning. Det finns även ett prisskåp, och bilen kan köras och har öppningsbara dörrar.
• Rollekar om den verkliga världen – Lekset med massor av autentiska tillbehör som tyglar, hjälmar, pokaler, medaljer och hinder, som främjar fantasin och startar timmar av kreativ lek.
• Födelsedagspresent till barn från 8 år – Denna funktionsfyllda LEGO® Friends leksak kan ges i födelsedagspresent, julklapp eller som en överraskning till barn som älskar hästar eller realistiska fordonsmodeller.
• Dimensioner – Suven med släp är 14 cm hög, 41 cm lång och 9 cm bred, och det okopplade släpet är 14 cm högt, 27 cm långt och 9 cm brett.
• Byggande för den digitala tidsåldern – Tack vare leksetets digitala guide kan barn zooma, rotera och visualisera den färdiga modellen. Instruktioner finns i appen LEGO® Bygginstruktioner.
• Kickstartar barns kreativitet – LEGO® Friends set inspirerar till kreativt historieberättande och låter pojkar och flickor utforska sina intressen tillsammans med välbekanta karaktärer.
• Hög kvalitet, inga kompromisser – LEGO® lekset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är säkra att sätta ihop för hållbara byggen.
• Testad säkerhet – LEGO® Friends set testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antal klossar: 989
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell41722
EAN5702017188331
VarumärkeLEGO
Lego Friends 41722 lekesett med hestehenger og SUV-bil Lego Friends 41722 lekesett med hestehenger og SUV-bil

Mysig hytt

Trailern har till och med en plats där minidockorna kan sova.

Lego 41722 hestesett med henger med plass til 2 hestefigurer Lego 41722 hestesett med henger med plass til 2 hestefigurer

Hästar på vägen

Trailern har plats för 2 hästfigurer.

Lego Friends lekesett med SUV, henger og 3 minidukker Lego Friends lekesett med SUV, henger og 3 minidukker

Komfortabel resa

SUV med plats för alla 3 minidockor och assistanshunden.

Lego Friends 41722 byggesett med minidukker og hester i tillegg til en førerhund Lego Friends 41722 byggesett med minidukker og hester i tillegg til en førerhund

Plats för troféer

Troféer kan visas fram på baksidan av trailern.

Morsomt lego Friends lekesett med Suv som kan lekes med separat Morsomt lego Friends lekesett med Suv som kan lekes med separat

Roligt fordonslek

SUV:n är avtagbar och går att leka med på egen hand.

Lego Friends sett med henger med avtagbart tak for enkel lek Lego Friends sett med henger med avtagbart tak for enkel lek

Enkel åtkomst

Taket har gångjärn för mer utrymme att leka inuti i släpet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.