LEGO Storage Brick 8 - förvaringslåda med lock - 50 x 25 cm - white

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 308:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24563
   

Låt städningen förvandlas till en lek och låt barnen samla sina leksaker i denna smarta vita Brick 8 förvaringslåda från Lego Storage. Dessa överdimensionerade LEGO-klossar är designade för att staplas, precis som de ursprungliga LEGO-klossarna. Förvaringslösningen är både dekorativ och smart och du kan därför inreda, leka, bygga, forma och ha kul med lådorna, samt hålla leksakerna sorterade genom att använda dem till förvaring.

Den lättillgängliga förvaringslösningen har 8 stora knoppar som gör det enkelt att bygga ihop den med andra lådor från samma LEGO Storage-serie. På så sätt kan du anpassa förvaringen till vilket rum som helst, samt blanda olika färger och lådor från LEGO Storage Brick-serien.

  • Slitstark förvaringslåda i form av en LEGO
  • Kommer med lock
  • Kan staplas på andra LEGO Storage Brick lådor

Innehåller:

  • 1 LEGO Storage Brick 8 förvaringslåda

Detaljer:

  • Mått: 50 x 25 x 18 cm (LxBxH)
  • Material: slitstark polypropylen (PP)
  • BPA- och Ftalat-fri
  • Färg: white/vit

Obs: Det finns flera LEGO Storage-serier i olika storlekar som inte alltid kan staplas på varandra.

    Mer information
    Modell4004
    EAN5706773400454
    VarumärkeLEGO
    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.