Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO DUPLO Town 10872 Tågbro och spår

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 238:-
I lager
SKU
05184-41
   

Lägg till LEGO® DUPLO® setet 10872 Tågbro och spår till alla nya eller befintliga DUPLO tågset och utveckla tidig byggteknik när ditt barn bygger den höga bron och sätter ihop tågspåret precis hur som helst.

Hjälp ditt förskolebarn att placera den gula actionklossen på spåret för att få kompatibla DUPLO tåg att tuta när de kör över den. Innehåller också en LEGO DUPLO byggnadsarbetare, 2 lösa klossar, en spade och en resväska för fler roliga rollekar och skojiga berättelser.

  • Bron är 12 cm hög vid sin högsta punkt
  • Antal delar: 26
  • Rek. ålder: från 2 - 5 år
  • Kombinera med 10882 Spår för ännu fler spårkombinationer
Mer information
Modell10872
EAN5702016117240
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.