Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Konfidence shorti rosa kortärmad våtdräkt för barn - 7-8 år

Konfidence - simutrustning för barn

Konfidence Swimwear är en av Europas ledande leverantörer av simvästar, våtdräkter, flytdräkter och andra produkter som är bra hjälpmedel när barnet ska lära sig att simma - och som skapar trygghet när barnet redan lärt sig att simma. Produkterna är inte menade att användas som traditionella flytvästar utan som ett verktyg för att simträna. Simutrustning från Konfidence skapar trygghet för barn i vatten!

Vårt lågpris: 397:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-49
   

Konfidence shorti våtdräkt till barn är perfekt för bad i både bassäng och sjö. Våtdräkten har korta ärmar och det mjuka neoprenmaterialet håller ditt barn varmt och skyddar mot solstrålarna. Dräkten har blixtlås på ryggen med band som gör den enkel att ta på och av. Våtdräkten är i starka färger för att barnet ska vara lätt att se och upptäcka i vattnet.

Innehåll:

  • Konfidence shorti våtdrakt

Funktion:

  • Värmeförande
  • Skyddar mot solljus

Detaljer:

  • Färg: Rosa
  • Material: 80% neopren och 20% lycra
  • Rek ålder: från 7-8 år
Mer information
ModellSW02-08
EAN5060150981944
VarumärkeKonfidence
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.