Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Konfidence UV-hatt Pink Hibiscus print Pink - 4-6 år

Konfidence - simutrustning för barn

Konfidence Swimwear är en av Europas ledande leverantörer av simvästar, våtdräkter, flytdräkter och andra produkter som är bra hjälpmedel när barnet ska lära sig att simma - och som skapar trygghet när barnet redan lärt sig att simma. Produkterna är inte menade att användas som traditionella flytvästar utan som ett verktyg för att simträna. Simutrustning från Konfidence skapar trygghet för barn i vatten!

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
06205-95
   

Denna rosa solhatt från Konfidence är en klassisk hatt för barn som skyddar mot UV och ger skugga i den varma sommarsolen. Hatten ger skugga och skydd för huvud, nacke och ansikte.

Skärmen säkerställer att ditt barn inte bländas av solen och att det lätta tyget ger en behaglig temperatur i värmen. Det är inget problem att bada med hatten på och det materialet torkar snabbt.

UV-kläder är elastiska, snabbtorkande och bekväma plagg att bära. Kläderna kan användas i både sol och vatten, och har ett certifierat UV-skydd på UPF50 +. Det är tätheten och strukturen på plagget som ger skyddet, vilket innebär att plagget behåller sitt UV-skydd även efter tvättning och användning, så länge plagget är lika helt.

Detaljer:

 • Färg: Pink Hibiscus
 • Storlek: 4-6 år
  Mer information
  ModellUVH142-06
  EAN5060150988271
  VarumärkeKonfidence
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.