Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Konfidence babywarma Otto och Mishell våtdräkt för småbarn - 1-2 år

Konfidence - simutrustning för barn

Konfidence Swimwear är en av Europas ledande leverantörer av simvästar, våtdräkter, flytdräkter och andra produkter som är bra hjälpmedel när barnet ska lära sig att simma - och som skapar trygghet när barnet redan lärt sig att simma. Produkterna är inte menade att användas som traditionella flytvästar utan som ett verktyg för att simträna. Simutrustning från Konfidence skapar trygghet för barn i vatten!

Vårt lågpris: 261:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-34
   

Barn älskar att bada, och den här våtdräkten från Konfidence är perfekt för de allra minsta. Små barn har inte samma förmåga att hålla på värmen som oss vuxna och den här våtdräkten är gjord av neopren som håller på värmen och säkerställer att barnet inte kyls ner i bassängen eller i vattnet. Neoprenmaterialet ger också en bättre greppyta för föräldrar i vattnet om det skulle behöva ingripas. Materialet ger också UV-skydd där den täcker huden. Våtdräkten är enkel att ta av och på med kardborreband och levereras i rolig design.

Innehåll:

  • Våtdräkt

Funktion:

  • Värmeförande
  • Ger bättre greppyta
  • Skyddar mot sol

Detaljer:

  • Material: 80 Neopren och 20% Lycra
  • Rek ålder: 1-2 år
Mer information
ModellBWR21-24-18
EAN5060150987069
VarumärkeKonfidence
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.