Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Jurassic World Ferocious dinosauriefigur - 17 cm - digital leksak med skanningsbar DNA-kod

-51%

Dinosaurier, figurer och lekset från Jurassic Park och Jurassic World.

Dinosaurier är spännande och läskiga varelser som är otroligt populära bland barn och vuxna. Barnen kan hitta på historier och äventyr där dessa gigantiska och förhistoriska bjässar står i centrum. Filmerna Jurassic Park och Jurassic World tar med barnen till en värld där dinosaurier finns och människorna har förlorat kontrollen över de farligaste varelserna som någonsin levt på denna jord.

51%
Kampanjpris 85:- 174:- Du sparar: 89,-
I lager
SKU
12222-3
   

Gör dig redo för mer spänning och äventyr med Jurassic World: Dominion. Dessa häftiga dinosaurier inspirerade av filmen är kända för att valla, jaga och attackera i flock. Här hittar du köttätare och växtätare, men vilken du får är en överraskning!

Figurerna är ca 17 cm långa, har rörliga leder, realistiskt utseende och liknar de du såg i filmen. Väck dinosaurien till liv genom digital lek, skanna den dolda DNA-koden, ladda ner appen och starta det digitala spelet.

Innehåller:

  • 1 Jurassic World Ferocious pack dinosaurie-figur

Detaljer:

  • Mått: 17 cm lång och ca 9 cm hög
  • Ålder: från 3 år

Obs: finns i fyra olika varianter; Dimetrodon, Rugops Primus, Nasutoceratops och Atrociraptor, vilken du får är en överraskning!

Mer information
ModellHDX18 - assortment
EAN887961943726
VarumärkeJurassic World
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.