Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Water Sports Goggles - simglasögon med UV-filter - svart - från 14år

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 70:-
Tillfälligt slut
SKU
22686

Håll koll på vad som händer under vattnet med dessa tuffa svarta Intex Water Sport simglasögonen. Simglasögonen har en mjuk ram mjukt, med svart gummi för en bekvämare passform. Glasögonlinserna har UV-skydd som dessutom inte immar och remmarna är justerbara så att glasögonen kan anpassas till användaren. Perfekt för de äldre barnen och vuxna som vill ha ett par simglasögon när man ska simma.

Innehåll:

  • Inter Water Sport simglasögon

Detaljer:

  • Färg: svart
  • Latexfria
  • UV-filter och imfria glas
  • Rek. ålder: från 14 år
Mer information
Modell55685NP svart
EAN6941057403311
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.