Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Jumbo Ball - stor badboll med färgglad design - 107 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 90:-
I lager
SKU
3922
   

Med denna stora uppblåsbara badbollen från Intex kan barn och vuxna ha kul både i vattnet och på land. Jumbobollen har en färgglad polkadot-design och mäter 107 cm i diameter. Bollen är både stor och rolig för barnen att leka med, och erbjuder timmar av skoj. Ta med den stora uppblåsbara badleksaken till poolen eller lek med den på stranden. En reparationssats medföljer även badbollen.

Innehåll:

  • Jumbo badboll
  • Reparationsset

Detaljer:

  • Mått: 107 cm (Ø)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell59065NP
EAN6941057402147
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.