Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Deluxe Baby Float Pool School Step 1 - gul fyrkantig babyring - 1-2 år - 79 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 135:-
I lager
SKU
3910
   

Med Intex Deluxe Baby Float Pool School Step 1 babyring kan även de allra minsta ha kul i vattnet. Denna fyrkantiga, ljusgula babyring är en stabil flytande leksak för barn i åldrarna 1–2 år, upp till 15 kg. Placera barnet i sitsen som har hål för benen och ett upphöjt ryggstöd och njut av ett bad med ditt barn. Ringen har 4 luftkammare och levereras med ett reparationsset om hål skulle uppstå.

Innehåll:

  • Babyring
  • Reparationsset

Detaljer:

  • Mått: 79 x 79 cm
  • Maxvikt: 15 kg
  • Rek.ålder: från 1 år

OBS: Endast för användning under uppsyn av en vuxen.

 

Mer information
Modell56587EU
EAN6941057455877
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.