Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Stunt and Go lastbil - bilbana som rymmer 18 bilar - med 1 bil

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 364:-
Medlemspris 197:-
I lager
SKU
08195-08
   

Hot Wheels Stunt and Go Lastbil kan göras om till en bilbana med slinga och startramp. Lastbilen har plats för 18 bilar och 1 Hot Wheels metallbil ingår.

Denna fantastiska bilbana med loop från Hot Wheels har plats för hela 18 bilar. Inte nog med det, det här är den första, någonsin, lastbilen med loop och startplatta.

Sätt ihop loopen och placera ut boostern, tippa sedan hytten på stora lastbilen för att ordna ett stort hopp. Placera bilen i boostern och tryck på knappen för att se bilen susa genom loopen innan den skjuts ut från rampen och landar på utsidan. Jätteroligt! Släpet rymmer upp till 18 bilar och detta leksaksset levereras med en bil. När bilarna har hoppat klart kan den enkelt packas ihop igen och släpet kan köra vidare till nästa hållplats.

Innehåller:

  • Hot Wheels Stunt and Go lastbil - med loop
  • Bilbana med Loop
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mått: 10 x 46 x 25 cm 
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellGCK38
EAN887961729085
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.