Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Stunt and Go lastbil - bilbana som rymmer 18 bilar - med 1 bil

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels med en mängd spännande funktioner, olika detaljer, böjda banor, bilar med nästan magiska förmågor - lägg tillrätta för fartfyllda äventyr i barnrummet med häftiga bilbanor. Bilarna från Hot Wheels finns i alla färger, storlekar och med olika funktioner som gör lekstunden ännu mer spännande. Utnyttja det enorma utbudet av bilar, banor, garage, lekset och tillbehör och bjud in vänner och familj för fartfylld lek. Antar du utmaningen?

Vårt lågpris: 364:-
Tillfälligt slut
SKU
08195-08

Hot Wheels Stunt and Go Lastbil kan göras om till en bilbana med slinga och startramp. Lastbilen har plats för 18 bilar och 1 Hot Wheels metallbil ingår.

Denna fantastiska bilbana med loop från Hot Wheels har plats för hela 18 bilar. Inte nog med det, det här är den första, någonsin, lastbilen med loop och startplatta.

Sätt ihop loopen och placera ut boostern, tippa sedan hytten på stora lastbilen för att ordna ett stort hopp. Placera bilen i boostern och tryck på knappen för att se bilen susa genom loopen innan den skjuts ut från rampen och landar på utsidan. Jätteroligt! Släpet rymmer upp till 18 bilar och detta leksaksset levereras med en bil. När bilarna har hoppat klart kan den enkelt packas ihop igen och släpet kan köra vidare till nästa hållplats.

Innehåller:

  • Hot Wheels Stunt and Go lastbil - med loop
  • Bilbana med Loop
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Mått: 10 x 46 x 25 cm 
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellGCK38
EAN887961729085
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.