Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hot Wheels Mario Kart Nemesis bilbana - Boo's Spooky Sprint med die-cast Shy Guy

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
03216-220
   

Hot Wheels® bjuder på spänning från Mario Kart™ världen till en unik upplevelse inspirerad av de ikoniska banorna från det populära videospelet. Varje sats innehåller en imitation av die-cast Mario Kart™ bil som barn kan köra iväg med för att övervinna hinder och utmaningar, precis som i videospelet, men nu på en Hot Wheels bilbana. För att vara snabbast måste du hålla dig på banan!

Uppgradera och lägg till flera utmaningar genom att lägga till flera satser från Mario Kart Circuit Track serien (säljs separat). Gör dig redo för en spännande och fartfylld körning med Mario Kart! Rekommenderad ålder från 5 år och uppåt.

  • Hot Wheels Mario Kart Nemesis bilbanesett med Boo's Spookey Sprint
  • Med en Hot Wheels Mario Kart die-cast bil Shy Guy
  • Kan kopplas ihop med andra Hot Wheels Mario Kart Circuit Track Set bilbanor
  • Passar till Mario Kart-fans och barn över 5 år

Innehåll:

  • 1 Hot Wheels® Mario Kart™ bilbana
  • 1 1:64 die-cast metallbil

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
ModellGNM23
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.