Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Harry Potter Minerva McGonagall - docka - 30 cm

-57%

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Kampanjpris 125:- Vårt lågpris: 294:-
57%
Du sparar: 169:-
I lager
SKU
02217-194
   

Minerva McGonagall är lärare på Hogwarts och ledare för elevhemmet Gryffindor, men också en av Harry Potters goda vänner. Denna 30 cm långa docka är klädd i sina signaturkläder, med en svart och grön kappa och en svart häxhatt. Det långa, ljusa håret är satt upp i en stram knut som väcker karaktären till liv och McGonagall kommer naturligtvis med sin trollstav som kan användas för realistisk lek. Dockan har rörliga leder och Harry Potter-fans kommer att älska att uppleva magin genom att återskapa sina favoritscener med denna docka.

Innehåll:

  • Minerva McGonagall docka

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 30 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellFYM55
EAN887961707182
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.