Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Happy Hop Clown slide hoppslott med rutschkana - Uppblåst på 60 sekunder!

Vårt lågpris: 2 536:-
Tillfälligt slut
SKU
04195-57

Detta hoppslott från Happy Hop har gott om plats för 2 personer samtidigt. Hoppsslottet är ca 3 x 2 m och har en basketkorg och en bred rutschkana. Hoppsslottet kommer i roliga färger och har nät på tre av fyra väggar, så du kan hoppa och ha skoj utan att riskera något. På den sista väggen finns ett jätteclownansikte och ett hål ur munnen så att du kan glida i den breda rutschkanan. En pump för hoppslottet ingår, och pumpen går på vanlig ström. Hoppslottet är tillverkat av PVC-nylon med förstärkta sömmar.

Sätt pumpen i uttaget och det dröjer inte länge innan Happy Hop-clownrutschbanan är redo att användas. Med det här jättehoppslottet från Happy Hop kan barnen verkligen roa sig! Bjud in vänner och bekanta för en rolig dag i trädgården med hoppslottet! När det är dags att packa ihop hoppslottet kan du använda den medföljande väskan. Packa ner slottet i väskan och den tar minimalt lagringsutrymme.

Innehåll:

  • Happy hop Clown Slide hoppslott
  • Basketkorg
  • Pump
  • Markfästen

Detaljer:

  • Mått: 3 x 2,25 x 1,75 m
  • Vikt förpackad: cirka 15 kg
  • Rek ålder: Från 3 år

Obs! Hoppsslottet tar högst 2 personer åt gången.

Mer information
Modell9201
EAN7040698711850

Pump

Anslut pumpen för att snabbt och enkelt blåsa upp hoppborgen.

Aktivitetscenter

Hoppborg med rutschkana och basketkorg för mer lek och nöje.

Enkel förvaring

Kan vikas ihop för enkel och minimal förvaring.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.