Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Trumma i trä - med två olika sidor

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 211:-
I lager
SKU
05195-269
   

Att spela trummor är riktigt roligt, både på egen hand eller i ett band, med trumpinnen eller med händerna. Möjligheterna är många, och det är roligt med olika trumljud och rytm.

Denna trumma i trä från Hape har två olika sidor som bjuder på roliga lekmöjligheter. Den ena sidan fungerar precis som en vanlig trumma, men på den andra sidan är det en så kallad «wooden tone drum» som spelar olika toner när du trummar på den.

Innehåll:

  • 1 Hape trumma
  • 1 trumpinne

Detaljer:

  • Mått: 17 x 10,5 x 17 cm (LxHxD)
  • Rek. ålder: från 12 mån
Mer information
ModellE0608
EAN6943478025462
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.