Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Stapeltorn med olika material och ljud

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 211:-
I lager
SKU
08206-123
   

Detta unika stapeltorn från Hape består av olika material och element som barnet kan utforska. Upptäck orsak-verkan genom att stapla de olika delarna som också skapar ljud, så som klang från bjällror eller rasslande pärlor. Här kan barnet ha massa skoj med att stapla, skaka, klämma och studera de olika stapeldelarna.

Stapeltorn är ett fantastiskt hjälpmedel för utvecklingen av fin-motorik, och detta torn från Hape är perfekt för utvecklingen av flera sinnen i tillägg.

Innehåll:

  • 1 stapeltorn

Detaljer:

  • Rek ålder: från 9 månader
Mer information
ModellE8502
EAN6943478030541
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.