Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape aktivitetsleksak för barn - från 10 månader

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
09182-139
   

Detta är en spännande fem-sidig träaktivitetsleksak från Hape för små barn. Med rörliga delar, bollar, block och en labyrint, samt roliga färger, rörelser och en spegel som speglar barnets leende. Ge namn på djuren som finns på sidorna. Vart bor de olika djuren?

Rolig leksak för barn från 10 månader som hjälper till att utveckla sinnen, ögon-hand koordination och finmotoriken. Med handtag på varje sida kan barnet enkelt bära med sig leksaken vart man än går.

Innehåll:

  • 1 Hape aktivitetsleksak

Detaljer:

  • Mått: 25 x 22 x 25 cm (LxHxD)
  • Rek. ålder: från 10 månader
Mer information
ModellE0434
EAN6943478011571
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.