Hama Midi vit burk - 13 000 Midi pärlor - färgmix 00 standard

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 183:-
I lager
SKU
4021
   

Denna vita pärlburk i färgmix 00 innehåller nästan 13 000 Hama Midi pärlor i många olika standardfärger. Den är perfekt för dig som behöver fylla på din pärlsamling med flera färger. Pärlorna passar till alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Ca. 13 000 Midi pärlor

Detaljer:

  • Färgmix 00 - standard
  • Passar till Hama Midi pärlplattor
  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Hama Midi pärlplattor ingår ej.

Mer information
Modell211-00
EAN028178211004
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.