Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi vit burk - 13 000 Midi pärlor - färgmix 00 standard

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 183:-
I lager
SKU
4021
   

Denna vita pärlburk i färgmix 00 innehåller nästan 13 000 Hama Midi pärlor i många olika standardfärger. Den är perfekt för dig som behöver fylla på din pärlsamling med flera färger. Pärlorna passar till alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Ca. 13 000 Midi pärlor

Detaljer:

  • Färgmix 00 - standard
  • Passar till Hama Midi pärlplattor
  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Hama Midi pärlplattor ingår ej.

Mer information
Modell211-00
EAN028178211004
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.