Hama Midi Safari presentask med pärlor och pärlplattor - 5000 pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 175:-
I lager
SKU
03202-62
   

Hama Midi är de populära rörpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och kreationer.

Hama Midi Safari presentask innehåller pärlor, pärlplattor, motivark, strykpapper och instruktioner så att du har du behöver för att komma igång med pärlandet.

Innehåll:

  • Hama Midi 6000 rörpärlor
  • 5 pärlplattor - Lejon, Noshörning, Struts, Griaff och Apa
  • instruktioner
  • motivark
  • strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 5 år
Mer information
Modell3-3041
EAN028178030414
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.