Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Hama Midi pärlplattor - 4 stora fyrkanter

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 87:-
I lager
SKU
12202-53
   

Hama Midi är de populära rörpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och kreationer. 

Den här satsen innehåller 4 stora fyrkantade pärlplattor som passar ihop med Hama Midi pärlor. Pärlplattorna kan också kopplas ihop så att du får en ännu större yta att pärla på.

Innehåll:

  • 4 Hama Midi pärlplattor

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell3-4581
EAN028178045814
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.