Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hama Midi 3000 pärlor - randiga mix 91

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 55:-
I lager
SKU
19506
   

Låt kreativiteten flöda med dessa randiga rörpärlor i plast från Hama. Att bygga kreationer med pärlor är både roligt och utvecklar barnets koncentrationsförmåga samt främjar dennes kreativitet.

Innehåll:

  • Påsen innehåller ca 3000st. pärlor av storleken midi

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell201-91
EAN028178201913
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.