Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi 3000 pärlor- randiga mix 90

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 55:-
I lager
SKU
19505
   

Denna pärlpåse innehåller ca. 3000 Hama Midi pärlor i 6 häftiga variationer med ränder. Denna pärlmix är perfekt för dig som vill ha flera flera färger i samma påse. Pärlpåsen innehåller 6 olika färgkombinationer i form av ränder. Pärlorna passar till alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåll: 

  • Ca. 3000 Midi pärlor

Detaljer:

  • Randiga mix 90 - 6 färgkombinationer
  • Passar till alla Hama Midi pärlplattor
  • Rek.ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell201-90
EAN028178201906
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.