Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris plocklåda - Picknick-sats

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 310:-
I lager
SKU
06206-63
   

Ta med picknick-korgen ut i naturen, och upptäck att den också kan fungera som en utvecklande och lärande plocklåda. Solen på framsidan kan tryckas på, och spelar Greta Gris themesong. Stoppa i former och mat i de riktiga hålen, och få ett roligt Greta Gris ljud som belöning.

  • Satsen innehåller 6 olika mat-former

Detaljer:

  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell905-1684446
EAN5050868444619
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.