Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

GraviTrax Vulkan kulbana - expansionspaket

Gravitrax låter dig bygga helgalna magnetiska kulbanor som verkligen lär dig allt om tyngdkraften!

Det interaktiva kulbanesystemet bjuder på oändliga byggmöjligheter och passar perfekt för alla STEM-entusiaster. Designa och bygg kulbanor med hjälp av medföljande bygginstruktioner eller hitta på helt egna skapelser. Experimentera med tyngdkraften, magnetism och kinetik för bygga banor som får kulorna att rulla från start till mål på nolltid! Ta kulbanorna till nästa nivå med kulbanesystemet från Gravitrax som kommer med många olika tillbehörspaket och expansioner.

Vårt lågpris: 116:-
I lager
SKU
04206-159
   

Med detta expansionspaket skjuts dina kulor iväg i flera riktningar om man trycker på knappen. Kombinera leksetet med ett GraviTrax startpaket för att bygga en riktigt häftig kulbana med spännande funktioner. 

GraviTrax är ett modulärt, interaktivt kulbanesystem där du kan designa och bygga din helt egen kulbana. Denna STEM-inspirerade leksak passar för barn från 8 års ålder och uppmuntrar lek där man experimenterar med tyngdkraft, magnetism och kinetik för att få kulorna i mål. 

Innehåll:

  • Vulkan
  • 1 långt spår
  • 2 halvlånga spår
  • 2 korta spår
  • Anvisningar

Detaljer:

  • Rek.ålder. från 8 år
Mer information
Modell261543
EAN4005556261543
VarumärkeGravitrax
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.