GraviTrax Scoop - modul till kulbana

Gravitrax låter dig bygga helgalna magnetiska kulbanor som verkligen lär dig allt om tyngdkraften!

Det interaktiva kulbanesystemet bjuder på oändliga byggmöjligheter och passar perfekt för alla STEM-entusiaster. Designa och bygg kulbanor med hjälp av medföljande bygginstruktioner eller hitta på helt egna skapelser. Experimentera med tyngdkraften, magnetism och kinetik för bygga banor som får kulorna att rulla från start till mål på nolltid! Ta kulbanorna till nästa nivå med kulbanesystemet från Gravitrax som kommer med många olika tillbehörspaket och expansioner.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
01202-40
   

Få ny energi! Använd slungan för att ge dina kulor ett lyft till nästa nivå för att komma ännu längre. Hur långt kan kulan rulla? Kombinera slungan med startsatsen från GraviTrax och få ännu mera action och spänning. Experimentera med olika höjder och vinklar för att få spelkulan i mål - med det modulbaserade systemet från GraviTrax är lekmöjligheterna oändliga!

Detta STEM-leksetet för barn från 8 år uppmuntrar till lekstunder där man kan experimentera med tyngdkraft, magnetism och kinetik. Kombinera leksetet med andra produkter från GraviTrax för en ännu roligare lekstund.

Innehåll:

  • Anvisningar
  • 1 scoop action-kaskad, 1 lång plastskena
  • 2 medellånga plastskenor, 3 korta plastskenor

Detaljer:

  • Antal delar: 7
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell260782
EAN4005556260782
VarumärkeGravitrax
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.