Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

GraviTrax Pro Splitter - expansion till kulbana

Gravitrax låter dig bygga helgalna magnetiska kulbanor som verkligen lär dig allt om tyngdkraften!

Det interaktiva kulbanesystemet bjuder på oändliga byggmöjligheter och passar perfekt för alla STEM-entusiaster. Designa och bygg kulbanor med hjälp av medföljande bygginstruktioner eller hitta på helt egna skapelser. Experimentera med tyngdkraften, magnetism och kinetik för bygga banor som får kulorna att rulla från start till mål på nolltid! Ta kulbanorna till nästa nivå med kulbanesystemet från Gravitrax som kommer med många olika tillbehörspaket och expansioner.

Vårt lågpris: 123:-
I lager
SKU
03216-187
   

Dela din kurs! Med splitter-expansionen på din Gravitrax kulbana kan du dela riktningen på dina kulor. Se om kulorna har tillräckligt med fart för att rulla över luckan, om de är för sent ute kommer de att falla ner till banan nedan och ta en annan riktning. Kombinera expansionen med GraviTrax Pro startpaket.

GraviTrax är ett modulärt, interaktivt spårsystem där du kan designa och bygga ditt eget kulbanesystem. Denna STEM-leksak för barn från 8 års ålder uppmuntrar till lek där du experimenterar med gravitation, magnetism och kinetik för att få kulan i mål. Lägg ner kulorna och låt dig fascineras.

Innehåller:

  • 1 Splitterbas (9 delar)
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 19 x 19 x 4,8 cm (BxHxD)
  • Rek ålder: från 8 år
  • Instruktioner på norska
  • Måste kombineras med GraviTrax startpaket

OBS! Alla GraviTrax-produkter är kompatibla med varandra

Mer information
Modell261703
EAN4005556261703
VarumärkeGravitrax
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.