Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Gelli Baff 600 g - rosa

Förvandla badkaret till din egen slime-pool med Slime Baff badslime och badslush. Slajmet lämnar inga fläckar och sköljs lätt ner i avloppet när du är klar. Alla barn älskar slime, och hur kul är det inte då att simma i det? Produkterna är snälla mot huden och är 100% biologiskt nedbrytbara. Fyll badet med vatten, strö i pulvret och rör om, och du har slemmigt badvatten på bara några minuter.

Vårt lågpris: 155:-
Tillfälligt slut
SKU
18388

Gelli Baff ändrar badvattnet från vanligt vatten till en färgad härlig gegga. Efter användning byts geggan tillbaka till vanligt vatten, så att det lätt rinner ner i avloppet. Lämnar inga fläckar, innehåller inga farliga ämnen och är lätt att rengöra efter användning.

Fyll badkaret med ca. 3 cm vatten innan Gelli Baff-pulvret strös i, samtidigt som det rörs ner i vattnet. Inom några minuter förvandlas det flytande vattnet till mjuk och läcker gegga. Fyll i mer vatten. Efter användning strös det upplösande pulvret jämnt och rörs ner i slushen. Efter några minuter har den blivit till vatten igen, och kan tömmas i avloppet.

Innehåller:

  • 2 förpackningar med 300 gram Gelli Baff, motsvarande 2 bad med 40 liter vatten och 2 förpackningar med upplösningspulver.

Detaljer:

  • Ålder: från 3 år

Ingredienserna i Gelli Baff används även i tillverkarens spaprodukter. Vilket gör att ett bad i Gelli Baff passar även för vuxna!

Mer information
Modell5153
EAN813974020116
VarumärkeSlime Baff
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.