Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

FurReal GoGo My Dancin' Pup - interaktivt valpgosedjur med över 50 ljud och reaktioner - 35 cm

-28%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

28%
Kampanjpris 497:- Vårt lågpris: 694:- Du sparar: 197,-
I lager
SKU
04216-47
   

FurReal GoGo My Dancin 'Pup är en interaktiv och aktiv liten valp som utan tvekan kommer att charma alla. Om du älskar både husdjur och dans, då är den dansande valpen GoGo från FurReal Friends perfekt för dig. Detta husdjur kommer garanterat att sätta stämningen med sina roliga ljud, fängslande sånger och vackra rörelser!

Den söta valpen är ca. 35 cm stor och kommer med ett koppel som är lätt att använda. Tryck på dansknappen på kopplet och se den vita valpen stå på bakbenen för att dansa medan hon spelar 5 olika låtar. Tryck på go-knappen så kan du ta GoGo på en promenad medan hon spelar upp roliga ljud. Med mer än 50 ljud och reaktioner är detta söta elektroniska husdjur fullt av överraskningar. GoGos gungande huvudrörelser när hon går är otroligt söta! Vem kan motstå denna vackra, dansande valp?

Innehåll:

  • 1 FurReal GoGo My Dancin' Pup interaktivt gosedjur
  • 1 koppel
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 19 x 30 x 35 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år

 

Mer information
ModellF1971
EAN5010993833252
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.