Fur Fluffs interaktiv valp - mjukt gosedjur med 100+ ljud och reaktioner - 18 cm

Vårt lågpris: 387:-
I lager
SKU
06226-123
   

Den interaktiva Fur Fluffs valpen förvandlas från en mjuk pälsboll till ett supersött husdjur med över 100 spännande ljud och reaktioner.

Gömd inuti en mjuk lila prick är Pupper-Fluff. Lek med din blyga Fur Fluffs leksak för att uppmuntra henne att komma ut ur gömstället och vinna hennes förtroende. Du kan klappa, rulla, skaka, kasta och vända henne upp och ner - när din pälsboll känns mer avslappnad avslöjar hon sina öron. Fortsätt leka och hennes ögon kommer också att dyka upp. När Pupper-Fluff litar på dig kommer du att höra partylåten och hon kommer att förvandlas från en boll till ett husdjur. När du leker låser du upp Pupper-Fluffs söta personlighet. Med så många ljudeffekter och reaktioner vet du aldrig vilken bedårande respons du kommer att få. Denna lilla prick älskar att äta, rulla, mysa, dansa, sjunga och mer.

  • Fur Fluffs interaktiv valp 
  • Med 100+ ljud och reaktioner
  • Kan förvandlas från en pälsboll till husdjur

Det finns så många sätt att leka med i både boll- och husdjursläge. Hon spinnar och kurrar när den klappas, fnissar och vickar när du kittlar henne och blir yr om hon skakas. Kasta din nya vän i luften eller vänd henne upp och ner för att se hennes kullerbytta. I boll läge kan du mata henne för att skrämma bort hicka, spela ett spel och mer. Du kan till och med ha en dansfest med Fur Fluffs. Luta ditt husdjur åt vänster och höger för att spela musik och rör vid Pupper-Fluffs huvud för att höra henne sjunga. Skaka, släng och luta ditt husdjur för ännu mer musikaliska ljud, som en söt hög ton. Du kan när som helst förvandla ditt Fur Fluffs-djur tillbaka till en boll, eller byta från boll till husdjur igen och igen. Fur Fluffs leksaker är perfekta för låtsaslek och är fantastiska presenter för alla tillfällen för barn från 5 år och uppåt. Varje Fur Fluffs mäter cirka 18 cm i diameter. Upptäck den sötaste överraskningen med Fur Fluffs.

Innehåller:

  • Fur Fluffs interaktiv valp
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 18 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (ingår)
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell6065306
EAN778988346860
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.