Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Little People Musikalisk byggplats med 40+ ljud - 42 cm

-31%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

31%
Kampanjpris 264:- 382:- Du sparar: 118,-
I lager
SKU
06227-166
   

Om du gillar att bygga så är leksetet Fisher Price Little People Load Up Construction Site något för dig. Denna musikaliska byggplats är både rik på innehåll och pedagogisk, och kommer med 3 smarta stadier inlärningsnivåer som introducerar bokstäver i alfabetet, räkning, former, färger och motsatser medan barn leker.

Små byggare kan lasta, transportera och dumpa stenblock med detta musikaliska lekset. På byggarbetsplatsen finns en kran som kan snurra, en fungerande hiss som spelar musik, ljud och inlärning av fraser, samt en dumper som kan köra och dumpa blocken om och om igen. Den kommer också med 2 arbetarfigurer som ser till att jobbet blir gjort.

Innehåller:

  • Byggplats med kran och hiss
  • 1 lastfordon
  • 2 figurer
  • 2 stenblock

Detaljer:

  • Mått: ca. 42 x 32 cm (HxL)
  • Batteribehov: 2 x AA (ingår)
  • Ålder: från 1,5 år
Mer information
ModellHCJ64
EAN0194735011339
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.