Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Fisher Price Linkimals - dansande sengångare med 85+ ljud, melodier, sånger och fraser - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 453:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
07206-141
   

Allihop klappar händerna! Sengångare har kanske ett rykte om att vara sega, men den här sengångaren från Fisher Price älskar att dansa till rytmen oavsett tempo. Genom att trycka på de olika knapparna på sengångaren spelar den över 85 sånger, ljud och fraser. Oavsett om barnet är på humör för att sitta och sjunga, eller gå en tur är den här leksaken redo att underhålla. Låt barnet glädja sig över de många olika funktionerna som samtidigt lär denne i orsak-verkan samt främjar utvecklingen av fin- och grovmotorik.

  • Introducerar barnet för tal, bokstäver, färger och motsatser
  • Stimulerar sinnena med hjälp av ljus, ljud och sång
  • Sengångaren har mjuka armar som klappar takten till rytm
  • Känner igen andra Linkimals-vänner och skapar synkroniserad musik- och ljudshow

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (medföljer)
  • Språk: Svenska
  • Rek ålder: från 9 månader

OBS! Andra Linkimals-vänner säljs separat.

Mer information
ModellGRB15
EAN887961899672
VarumärkeFisher Price
Fisher-Price LInkimals aktivitetsleke med 85+ sanger, lyder, toner og fraser Fisher-Price LInkimals aktivitetsleke med 85+ sanger, lyder, toner og fraser

Ljud och ljus

85+ låtar, ljud, toner och fraser introducerar alfabetet, räkning, motsatser och mer.

Interaktiv babyleke fra Fisher-Price med lys og lyd får barnet til å danse og klappe Interaktiv babyleke fra Fisher-Price med lys og lyd får barnet til å danse og klappe

Rörelser

Sengångaren får ditt barn att klappa och röra sig i takt.

Linkimals aktivitetsleke med 3 morsomme spill inkludert Linkimals aktivitetsleke med 3 morsomme spill inkludert

Lek och lär

Låt oss spela! Tre underhållande spel ingår och får barnet i aktivitet.

Fisher-Price® Linkimals™ Smooth Moves Sloth™ interaktiv leke som klapper og spiller musikk Fisher-Price® Linkimals™ Smooth Moves Sloth™ interaktiv leke som klapper og spiller musikk
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.