Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Vilda djur

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Varumärke
Ålder

Artiklar 1-52 av 103

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 103

Page
per page
Sätt fallande sortering

Det är något väldigt speciellt och majestätiskt med vilda djur, och det kan vara fängslande att lära sig om det rika vilddjursriket utanför dem vi är vana vid att se i vardagen. Ta en tur till djungeln, till havets djup, savannen eller djupt in i skogen, och skapa spännande historier med de vilda djuren. Barnen kommer att älska att kunna gå till en exotisk regnskog eller till isiga polarområden i barnrummet med figurerna som du hittar i denna kategori. Här är de fria att skapa sin alldeles egna fantasivärld. Kanske finns det en djungel mitt på nordpolen och isbjörnar och apor leker sida vid sida?

Förutom vilda djur som lever på land, såsom lejon, tigrar, elefanter, isbjörnar, vargar och andra vilda djur och rovdjur från världens alla vrår och krokar, finns det också flera vilda varelser som lever i vattnet. Ta en tur till havets djup för att uppleva en spännande värld av fiskar, djur och andra varelser som lever under vattnet. Här hittar du en mängd olika marina djur som fiskar, sköldpaddor, valar, krokodiler och andra djur och varelser som tillbringar stora delar av sina liv i eller vid vatten.

Vilddjuren i denna kategori finns både som enstaka figurer och figuruppsättningar med flera djur i samma förpackning. Vissa figuruppsättningar kommer också med extra tillbehör för mer skoj. Ta på dig din safarihatt eller dykmask och utforska det vilda djurriket!

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.