Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

EduFun byggklossar i trä - plocklåda i locket - 50 delar

EduFun träleksaker

Träleksakerna från EduFun är unika leksaker i trä som inspirerar till rolig och kreativ lek. Leksakerna tillverkade i trä av hög kvalitet och är målade i klara färger som tilltalar barn. Edufun tillverkar bland annat dockskåp, dockmöbler, aktivitetslerksaker, byggklossar, pedagogiska leksaker, leksaksmat, babyleksaker och mycket, mycket mer. 

Edufuns träleksaker är tillverkade i naturliga material och är menade att hålla i generationer.

Vårt lågpris: 156:-
Medlemserbjudande 124,80
I lager
SKU
04202-43
   

Byggklossarna i trä från EduFun är enkla att greppa för små händer, och med byggandet utvecklas barnets motoriska färdigheter. Byggklossarna är både träfärgade och i olika pastellfärger som är enkla att upptäcka och som också bidrar till utvecklingen av igenkännande av färger. Lådan och locket gör det enkelt att samla och förvara klossarna när de inte används, och i locket är det hål med olika former så att lådan också fungerar som en plocklåda.

Innehåll:

  • 50 byggklossar
  • Förvaringslåda med lock

Detaljer:

  • Mått: 19 x 19 x 16,7 cm
  • Rek ålder: från 18 månader
Mer information
Modell2506
EAN7040698716367
VarumärkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.