Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney målarbok med klistermärken - 32 sidor

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 79:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-56
   

Redo för äventyr och några små spratt? Följ med de älskade Disney karaktärerna Bambi, Dumbo, Simba, Pinocchio, Peter Pan och många andra, och upptäck att allt kan vara roligt! Målarboken kommer med klistermärken och du hittar korta beskrivningar av motiven i boken.

Innehåller:

  • Disney målarbok med klistermärken

Detaljer:

  • Antal sidor: 32
  • Norsk text
Mer information
Modell132255
EAN7031651322558
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.