Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Disney Frozen Elsa Classic klänning med kappa - 6 år - 116 cm

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 312:-
I lager
SKU
06195-67
   

Släpp loss de hemliga krafterna hos Elsa från Disney Frozen med denna klänning i storlek 5-6 år! Ta på dig den här isblå och lila klänningen med fina detaljer och se kunglig ut när du spankulerar över golvet. Gå in i rollen som den vackra drottningen av Arendal och glittra i din omgivning med Elsas klänning. Men, var försiktig så att du inte skapar evig vinter!

Klänningen har ett snyggt tryck fram med gnistrande detaljer och mönster, samt långa gnistrande ärmar. Det finns även en delikat kappa på klänningen i transparent tylltyg. Perfekt för en Frost-fan!

Innehåll:

  • Elsa klänning med kappa

Detaljer:

  • Storlek: medium (116 cm).
  • Rek .ålder: 5-6 år.
  • Material: 100% polyester.

OBS! Skor ingår ej.

Mer information
Modell300284-M
EAN883028360383
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.