Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Elsa Classic klänning med kappa - 6 år - 116 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
06195-67
   

Släpp loss de hemliga krafterna hos Elsa från Disney Frozen med denna klänning i storlek 5-6 år! Ta på dig den här isblå och lila klänningen med fina detaljer och se kunglig ut när du spankulerar över golvet. Gå in i rollen som den vackra drottningen av Arendal och glittra i din omgivning med Elsas klänning. Men, var försiktig så att du inte skapar evig vinter!

Klänningen har ett snyggt tryck fram med gnistrande detaljer och mönster, samt långa gnistrande ärmar. Det finns även en delikat kappa på klänningen i transparent tylltyg. Perfekt för en Frost-fan!

Innehåll:

  • Elsa klänning med kappa

Detaljer:

  • Storlek: medium (116 cm).
  • Rek .ålder: 5-6 år.
  • Material: 100% polyester.

OBS! Skor ingår ej.

Mer information
Modell300284-M
EAN883028360383
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.