Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys sopbil med ljud och ljus - 30 cm

-29%

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Kampanjpris 185:- Vårt lågpris: 262:-
29%
Du sparar: 77:-
I lager
SKU
09182-188
   

Med sopbilen från Dickie Toys blir sopor kul! Denna 30 cm långa sopbil har blinkande lampor och häfftiga ljudeffekter. Den har även frigående hjul och du kan tömma skräp i containern med hjälp av en liten soptunna som kan hissas upp och ner med hjälp av en spak. 

  • Ljud- och ljuseffekter.
  • Soptunna ingår.

Detaljer:

  • Längd: 30 cm.
  • Batterier ingår.
  • Rek.ålder. från 3 år.
Mer information
Modell203306001
EAN4006333049880
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.