Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Happy Farm traktor - med ljud och ljus

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 294:-
Tillfälligt slut
SKU
04218-25

Följ med oss ​​och arbeta på gården med den här fina traktorn från Dickie Toys. Den främre skopan kan flyttas upp och ner manuellt och kan användas för att ta bort laster från släpet. Släpvagnen kan enkelt anslutas till och från släpvagnskopplingen, och du kan transportera vad som behövs.

Traktorns stora ögon och vänliga leende ger den en vänlig karaktär som bara kan göra leken roligare. Traktorn har ett ljus på taket och om du trycker på knappen hörs ett ljud. Detta blir snabbt en av ditt barns favoritleksaker.

Innehåll:

  • Traktor
  • Släpvagn
  • Skopa

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 AA-batterier
  • Mått: (L) 65 x (B) 14 x (H) 29 cm
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell204119000
EAN4006333074677
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.