Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Dantoy leksaksservis - picknickset i plast

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 187:-
I lager
SKU
3822
   

Picknickset i plast från Dantoy är en elegant liten servis som passar lika bra inomhus som ute i trädgården eller i sandlådan. Bjud dina gosedjur eller familj och vänner på en picknick, där du serverar de godaste rätterna. Leksakerna från Dantoy kan diskas i diskmaskin.

Innehåller:

 • Dantoy picknickset i plast

Detaljer:

 • Ålder: från 2 år

Alla Dantoys produkter är Svanenmärkta, vilket innebär att leksakerna är fria från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärkningen ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och livslängd. I över 50 år har Dantoy designat och producerat innovativa, färgglada och säkra leksaker i solid plast på sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål diskmaskin såväl som mikrovågsugn.

  Mer information
  Modell4248
  EAN5701217042481
  VarumärkeDantoy
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.