Dantoy Hink 14 cm klarplast - osorterat

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 68:-
I lager
SKU
3805
   

Hinken från Dantoy passar lika fint i sandlådan som på stranden, och kanske allra bäst som krabbhink. Då kan du studera krabborna, fiskarna eller räkorna som du fångat genom den klara plasten. Vilken färg du får blir en överraskning.

Innehåll:

  • 1 klar hink med färgat handtag

Detaljer:

  • Säljs styckvis
  • Mått: 14 cm hög
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Rek ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

OBS! Säljs osorterat, och säljs baserat på tillgängligt sortiment.

Mer information
Modell1314
EAN5701217013146
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.