Clementoni Science and Play Robotics - mekanisk skorpion-robot byggsats

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 402:-
I lager
SKU
06226-103
   

Bygg och programmera din alldeles egna skorpion-robot med Clementoni Science & Play. Styr robotens rörelser via appen, eller klappa händerna för att se dess reaktioner.

Från biomekanik och naturvetenskap ger Clementoni Science and Play här ett koncept som består av flexibla konstruktioner som låter dig skapa en otrolig mekanisk skorpion. Setet består av mer än 150 komponenter för att bygga en användbar och manipulerbar skorpion-modell tack vare de unika och flexibla stavarna som gör att du kan återge realistiska rörelser. Klappa händerna och se skorpionen reagera med olika rörelser då och då, men var försiktig så att du inte blir arg och attackerar dig!

Flexibla stavar, exklusivt patent - utnyttja naturens rörelselagar med STEM-baserade set från Clementoni för att återskapa levande varelsers rörelser. Tack vare sensorn och den gratis nedladdningsbara appen kan du upptäcka robotik, mekanik och elektronik på ett roligt sätt – och lära dig grundläggande programmering på samma gång! Genom appen kan du välja att programmera din robot genom en serie sekvenser, eller styra den i fritt läge.

Innehåller:

  • Clementoni Science and Play byggsats - mekanisk skorpion

Detaljer:

  • Mått: ca. 28 x 6 x 19 cm
  • Språk: nordiska
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell78811
EAN8005125788118
VarumärkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.