Clementoni Action and Reaction Speed Race - premium expansionspaket till kulbana - 120 delar

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 350:-
I lager
SKU
05217-2
   

Action and Reaction Speed ​​​​Race-expansionspaket för Clementoni-banor är det ultimata expansionspaketet för din kulbana.

Detta premiumset innehåller flera tuffa element, såsom loop-the-loop och spiral track. Loopen är en klassisk bandel som du aldrig tröttnar på, och kommer garanterat att tillföra mer nöje till din bana. Se din kula susa nerför spiralen och se den glida över bron. Vilken väg tar kulan när banan delar sig? När kulan når slutet av banan kan du fortsätta det roliga genom att starta banan igen med den manuella hissen.

Satsen består av 120 komponenter och är kompatibel med alla Action- och Reaction-kit från Clementoni. Designa ditt eget idealiska spårsystem med olika element och upplev hur gravitationen fungerar. Instruktionerna som följer med gör det enkelt för dig att starta och snart kan du göra din egen kulbana!

Innehåller:

  • 120 komponenter

Detaljer:

  • Kompatibel med andra Action- och Reaction-kit
  • Manual på skandinaviska språk
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell78786
EAN8005125787869
VarumärkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.