Clementoni Baby PFF 3i1 Lära-å-gå bil med 3 klossar

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 453:-
I lager
SKU
06226-89
   

3i1 Lära-gå och sparkbil från Baby Clementoni med klossar att sortera, tillverkad i återvunnen plast.

3 i 1-bilen från Clementoni är gjord av återvunnen plast och ger barnet olika lekmöjligheter att utforska. Med ett upphöjt ryggstöd som fungerar som ett ergonomiskt körhandtag kan barnet lära sig att ta de första stegen. Bilen har gott om plats att sitta på och barnet kan lägga händerna på ratten och ta en biltur genom att sparka iväg. På baksidan av bilen finns 3 hål i olika former för lite lugn lek med klossar. Här får barnet träna upp sin finmotorik och problemlösningsförmåga när de 3 klossarna ska matchas med hålen.

Den vackra bilen är en del av Clementoni Play for Future, vilket innebär att den är tillverkad av minst 80 % återvunnen plast. Säker och hållbar lek för små barn, vilket uppmuntrar till motorisk aktivitet.

Innehåller:

  • Lära-gå-bil
  • 3 klossar

Detaljer:

  • Material: plast
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell17663
EAN8005125176632
VarumärkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.