Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Mikado Melon - med färgglada pinnar och tärning

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 126:-
Tillfälligt slut
SKU
08206-81

En rolig variant fra Buitenspeel av det klassiska Mikado-spelet. Kasta tärningen och ta därefter bort en pinne med den färgen som tärningen visar. Försiktigt, så inte allt rasar för då förlorar du. Det här spelet är perfekt för att utveckla koncentration och tålamod samtidigt som det socialt och bjuder på massa skratt.

Innehåller:

  • Melonskiva
  • Pinnar

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-4
  • Material: Trä
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA351
EAN8717775443513
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.