Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

BS Krokodilens strumpa - Snabbt spel med kort och sugproppar

-25%

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Kampanjepris 178,50 Vårt lågpris: 238:-
25%
Du sparar: 59,50
I lager
SKU
08206-80
   

Här handlar det om att göra sakerna snabbt. Krokodilen saknar en strumpa, och med hjälp av sugpropparna ska ni hjälpa honom att hitta den matchande strumpan. Spelet består av kort med färgglada strumpor, kort med krokodil som bara har en strumpa, och fyra sugproppar. En deltagare vänder på kortet med krokodilen och så handlar det om att hitta och fånga den matchande strumpan först. Men pass på så att du kollar om det är höger eller vänster strumpa han saknar!

Ett roligt spel för både stora och små som testar reaktionsförmågan och ger en ypperlig möjlighet till att lära skillnaden på höger och vänster.

Innehåller:

  • 24 strump-kort
  • 24 krokodil-kort
  • 4 sugproppar

Detaljer:

  • Mått på kort: 9 x 9 cm
  • Antal spelare: 2-4
  • Material: papp
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellGA350
EAN8717775443506
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.