Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Hopprep 2 meter - Rosa

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 84:-
I lager
SKU
03216-3
   

Hopprep är en klassisk leksak som är både rolig och utmanande att leka med, och som även utgör en utmärkt träningsaktivitet. Detta rosa hopprep från Buitenspeel har ett färgglatt utseende med starka färger. Repet mäter 2 meter och har trähandtag. Kan du slå ditt hopprekord?

Innehåll:

  • 1 hopprep

Detaljer:

  • Längd rep: 2 meter
  • Material: trä, rep
  • Färg: rosa rep
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA379
EAN8717775443797
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.