Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Hinderhopp och Limbo - 3 Hinder till att hoppa över, eller dansa under

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 302:-
I lager
SKU
03216-6
   

Träna hastighet, flexibilitet och hopp över hinder på rekordtid. Hindret kan justeras i höjd så att du hela tiden kan utmana dig själv. Hindret kan även användas för att dansa Limbo, genom att sätta två stänger på varandra får man en max höjd på 102 cm. Sätt på svängig musik och gör dig redo att utmana vänner i Limbo dans.

Innehåll:

  • 3 Hinder

Detaljer:

  • Max höjd hinder: 56 cm
  • Max höjd limbo: 102cm
  • Rek. ålder: från 8 år
Mer information
ModellGA387
EAN8717775443872
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.