Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

BS Gigantiskt Fyra i rad i trä - 42 brickor - 57 cm brett rutnät

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 526:-
I lager
SKU
08206-69
   

Det populära spelet där man ska få fyra i rad kommer här i stor version. Roligt spel där man lägger de blå eller gröna brickorna i rutbrädan i tur och ordning. Först till att få fyra i rad, vinner! Ser du att motståndaren närmar sig 4 i rad kan du blockera den genom att lägga en av dina brickor i vägen. När man är färdig, vänder man enkelt rutbrädan upp och ner så att alla brickor ramlar ut. Är du klar för en runda?

Ett snabbt spel som tränar barnets observationsförmåga, det strategiska tänkandet och lär dem om viktigheten av taktik.

Innehåller:

  • 1 spelbräde
  • 42 brickor
  • 1 bomullspåse

Detaljer:

  • Mått: 57x39 cm (LxH)
  • Antal spelare: 2
  • Material: trä
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellGA279
EAN8717775442790
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.