Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Claas Axion 950 traktor med snökedjor och snöslunga - 03017

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 743:-
I lager
SKU
18297
   

Nu är du redo för vintern! Denna Axion 950 säljs med snökedjor vilket ger extra bra grepp på isigt underlag, det ingår också en snöslunga som gör att du kan göra gator och vägar snöfria på nolltid. För en realistisk känsla är förarhyttens dörrar och motorhuven öppningsbara. Du kan styra traktorn med den medföljande rattförlängningen genom takluckan.

  • Avtagbara kedjor
  • Dörrar, taklucka och motorhuv är öppningsbara
  • Snöslungan kan vridas på och utkastet kan roteras 360 grader
  • Skala: 1:16
  • Mått: 48x18x21 cm
  • Rel. ålder: från 4 år
Mer information
Modell03017
EAN4001702030179
VarumärkeBruder
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.